همس الروح
[طريقة عمل البروفيترول JL8gGer5
همس الروح
[طريقة عمل البروفيترول JL8gGer5
همس الروح
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


رومانسى اسلامىفن سياسه رياضه
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل البروفيترول

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
SOLOM
عضو مميز
عضو مميز



بلدك : طريقة عمل البروفيترول Egypt10
عدد المساهمات : 75
نقاط : 75
الالتزام بالقوانين الالتزام بالقوانين : 7

طريقة عمل البروفيترول Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل البروفيترول   طريقة عمل البروفيترول Emptyالأحد يوليو 18, 2010 7:53 pm

مشكووووووووووووووور
بس الحقيقة انا معرف البروفيترول ده
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
EL.MATADOR
عضو مؤسس
عضو مؤسس
EL.MATADOR


المهنه : طريقة عمل البروفيترول Progra10
مزاجك : طريقة عمل البروفيترول Msn1111
بلدك : طريقة عمل البروفيترول Egypt10
عدد المساهمات : 231
نقاط : 461
الالتزام بالقوانين الالتزام بالقوانين : 10 العمر : 29

طريقة عمل البروفيترول Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل البروفيترول   طريقة عمل البروفيترول Emptyالسبت يوليو 17, 2010 6:14 am

cheers طريقة عمل البروفيترول

المقادير: 200 جرام ذبده

625 جرام دقيق

6 بيضه

نص معلقه صغيره سكر
ذره ملح

فانليا


الحشو والتزيين

صوص شيكولا
شيكولا مبشوره
فستق مبشور
سكر بودر
فراوله

كريم باتسير
كريمه فرش مضروبه


صوص الشيكولا

250 جم كاكاو
250جم
شيكولا
كيلو لبن حليب
200 جم سكر
100 جم ذبده
معلقه عسل جلوكوز

التحضير: اضع الماء و الملح والسكر والزبدة على النارعلى الهادى لحد ما الذبدة تسيح و لحد مايغلوا
ثم اضع الدقيق واتركهم شوية على النار علشان العجينة تستوى
وبعدين اشيلها من الحلة واضعها فى الخلاط وافضل مشغلاه علشان العجينة تبرد
ثم نضع بيضة بيضة والخلاط شغال
ثم نضع العجينة فى كيس حلوانى ونبدء نعمل اصابع وحدات البروفيترول فى الصينية
بعد ماندهنها بالذبدة ورشة دقيق

الطبخ: ندخله الفرن مايطلع ويبرد نحشية بالحشو نفتح الشو
بنفس القمع(البلبلة) من تحت ونحشيها ثم نرصصه فى طبق على بعض
ونصب عليه صوص الشوكولا ثم نرش شيكولاتة مبشورة
ثم نضع وحدات من الفراولة ثم سكربودرة
وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://ar.netlog.com/eagle_eye24414
 
طريقة عمل البروفيترول
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الكريب
» طريقة عمل بلح الشام
» طريقة عمل المايونيز
» طريقة عمل البسبوسة
» طريقة عمل التورته

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
همس الروح :: حواء والأسره :: مطبخ حواء-
انتقل الى: